Stromer: de Zwitserse e-bike

Het is waar: de Zwitsers bouwen geen auto's. Maar bij Stromer bouwen we iets beters: e-bikes. De e-bikes van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en elegant. Ervaar de nieuwe norm voor stadsvervoer met Stromer-e-bikes.

Wij bieden het volledige gamma aan in onze winkel. Kom dus zeker eens langs om de ST1, ST1X en de ST2 te bekijken en te testen.

Hier stellen wij u het exclusieve ST2 model graag al even aan u voor.

 

De toekomst is nu

Met de ST2 is een nieuw tijdperk aangebroken voor de stijlvolle, slimme lifestyle fiets. De combinatie van digitale connectiviteit en milieuvriendelijke mobiliteit vormt samen een baanbrekende e-bike-ervaring. Kies het Sport- of Comfort-model dat bij uw rijstijl past.

 

More Design

De Stromer is op en top compleet als het gaat om veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, comfort, besturing, prestaties en stijl. De ST2 is de meest geïntegreerde totaaloplossing van alle e-bikes.

 

More Power

De nieuwe en compactere SYNO Drive motor van de ST2 biedt niet alleen een vermogen van 500W maar ook een geweldig koppel van 40 Nm. Dat is meer dan genoeg om een grote glimlach op uw gezicht te toveren wanneer u begint te trappen.

 

More Range

Met een bereik tot wel 180 km plaatst de nieuwe, exclusieve Li Ion accu de ST2 in de buitencategorie. De 48V-accu bevat maar liefst 983 Wh aan energie. Ondanks deze flinke verbetering in duurzaamheid is de accu van de ST2 nog steeds keurig geïntegreerd in de onderbuis.

 

More Connectivity

Stromer schrijft op dit moment geschiedenis als het gaat om digitale connectiviteit. De nieuwe interface biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en andere contactpunten zoals het Stromer portal en uw smartphone.

 

Nog niet overtuigd? Kom de Strömer modellen zelf testen bij ons in de winkel…