Cannondale Mottera Neo 3 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Cannondale Mottera Neo 3 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Cannondale Mottera Neo 3 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Cannondale Mottera Neo 3 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Cannondale Mottera Neo 3

€ 5899,00

Grenzeloos.

Indrukwekkend nauwkeurig. Ongewoon wendbaar. Door zijn lage zwaartepunt, moderne geometrie en korte liggende achtervorken, zijn de rijeigenschappen van de Moterra een klasse apart.

De krachtige, nieuwe Bosch Performance CX aandrijfeenheid en een duurzame PowerTube accu zijn strak geïntegreerd in het solide carbon frame van de Moterra. De power en het bereik om alles te kunnen rijden, samengebundeld in één prachtig pakket.

Rijders verschillen in lengte. Ons Proportional Response Design is het enige ontwerp dat rekening houdt met dit feit. De kinematiek van het veersysteem is afhankelijk van de framemaat zodat elke rijder de optimale tractie, soepelheid en controle krijgt.

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.