Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST2 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Stromer ST2

vanaf € 7108,00

De Stromer ST2 Sport is uitgerust met een zeer strak design, geïntegreerde technologie en een unieke riemaandrijving waardoor je bent verzekerd van optimaal gebruiksgemak en effeciëntie. De ST2 Sport heeft een krachtige motor met een vermogen van 750W en een accu van 614Wh, hiermee kan je ruim 120 kilometer rijden. Meer kilometers afleggen? Accu uitbreiding aanschaffen is mogelijk tegen een meerprijs. De Stromer ST2 Sport is in twee stijlvolle kleuren beschikbaar: Dark Grey en Royal Blue.

Highlights Stromer ST2 Belt

Riemaandrijving en hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Uniek: 5 Speed versnellingsnaaf van By Sturmey Archer.

Uniek: geïntegreerde dagrijverlichting.

Comfortabele zithouding door rechte zit.

3G, gps locatie en de bijbehorende app voor tracking.

Geïntegreerde kabels en hierdoor bestand tegen weersomstandigheden.

Verkrijgbaar in de maten:

  • M < 178 cm
  • L 175 - 188 cm

Actieradius

Wanneer je voor de ST2 Sport kiest met de standaard accu van 500Wh heb je een actieradius van 30-90 kilometer. Bij De upgrade accu's kan dit verlengen tot de 180 kilometer.

Let erop dat de actieradius een schatting, afhankelijk van verschillende factoren, is. Zo kan bijvoorbeeld regen of kleding al effect hebben op het aantal kilometers wat je kunt afleggen. Maar voornamelijk de stand waarin je fietst is van groot belang.

500Wh: 30 - 90 km

618Wh: 40 - 120 km

814Wh: 50 - 150 km

983Wh: 80 - 180km

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.