Come ride with us

Als geen ander fietsmerk verlegt het Amerikaanse fietsmerk Cannondale de grenzen van de fietstechnologie. Terwijl de rest van de wereld nog vastzat aan staal, kondigden zij de productie van aluminium en carbon aan. Ook de iconische Lefty voorvork was iets dat nog nooit gezien was in de MTB wereld. De Cannondale Supersix en Cannondale Synapse behoren tot de top van racefietsen.

Naast sportieve fietsen kan je bij Cannondale ook terecht voor e-bikes en stadsfietsen. Elektrische trapondersteuning vind je in bijna elke categorie bij Cannondale terug. Niet alleen in topfietsen zoals de Cannondale Moterra Neo 3 met full-suspension, maar ook in de Cannondale Adventure Neo 3.1 e-bike voor woon-werkverkeer of de Cannondale Trail Neo 1. Kortom: Of je nu op zoek bent naar een Cannondale racefiets, e-bike of een Cannondale MTB, bij Aerts Action Bike vind je het allemaal!

Cannondale fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Cannondale fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

actie

Topstone Carbon 2 Lefty

Cannondale
€ 3499,00
actie
Cannondale Scalpel HT Carbon 2 - Cannondale Kalmthout

Scalpel HT Carbon 2

Cannondale
€ 3199,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.