Let's get electric

SWYFF wil de elektrische fiets als efficiënt vervoermiddel promoten. In samenwerking met industriële en wetenschappelijke partners worden innovatieve en duurzame producten ontwikkeld met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De E-bikes en E-steps van SWYFF dragen bij aan een efficiënte, gezonde en milieuvriendelijke manier om zich op korte en middellange afstanden te verplaatsen.

Swyff fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Swyff fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.