Compact, licht en comfortabel

De Vero vouwfiets is innovatief en zeer praktisch. Uitermate geschikt om lange afstanden mee af te leggen of door onze steden te cruisen. Door het lichte en compacte design is deze vouwfiets makkelijk op te bergen en uw ideale metgezel voor de vakantie, een treinreis of een boottocht.

Met het lage instapframe nodigt de Vero vouwfiets iedereen uit voor een heerlijke toertocht. Kom langs in onze toonzaal en laat je verrassen door deze comfortabele vouwfiets!

Vero fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Vero fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.