Fietskleding kopen bij Aerts Action Bike in Kalmthout

Fietskleding

Ben jij helemaal gek van fietsen? Dan weet je ongetwijfeld dat fietskledij je rit een stuk aangenamer en makkelijker kan maken.

Voor zowel mannen als vrouwen zijn er fietsshirts met korte en lange mouwen, aansluitend aan het lichaam en in je favoriete kleur. Wie zich comfortabel voelt in zijn of haar fietsshirt, zal zich ook goed voelen en beter presteren!

Wie al last heeft gehad van zadelpijn, weet dat een degelijke fietsbroek een noodzaak is. Hoe langer je in het zadel zit, hoe belangrijker het comfort van je broek moet zijn. Wij kunnen je alles vertellen over materiaal, afwerking, type zeem en pasvorm.

Wat is de beste fietsjas voor in de winter of het tussenseizoen? Welk model draag ik best op een racefiets of op de mountainbike? De ideale jas moet ervoor zorgen dat je steeds op een comfortabele manier op pad kan. Hippe, functionele of hele comfortabele jassen, je vindt ze allemaal in ons uitgebreid assortiment.

Vervolledig je fietsuitrusting met kledingaccessoires om je outfit tot in de puntjes af te werken. Deze accessoires komen goed van pas bij koudere temperaturen. Denk maar aan warme sokken, arm- en beenstukken, sjaaltjes, winterhandschoenen en mutsen. Maar ook een koerspetje of zomerhandschoenen voor goede grip bij warme temperaturen zijn geen overbodige luxe.

Bekijk en bestel ons ganse aanbod weldra in onze webshop!

Bekijk onze producten 

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.