Qio EINS P-E - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Qio EINS P-E - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout

Qio EINS P-E

€ 4299,00

Tochten voor de deur of winkelen in de stad? QiO's "EINS P-E" compacte E-bike is precies het juiste voertuig. Hij is berijdbaar voor bijna iedereen en bruikbaar in elke situatie. Nieuw dit jaar is het Smart System van BOSCH, waarmee je fiets nu volledig genetwerkt en altijd up-to-date is.

Alle componenten zoals de "Performance Line" motor, de 545 Wh accu en de bedieningseenheid kunnen via de eBike Flow-app met elkaar communiceren. Via de app kunnen de rijmodi worden geselecteerd en routes worden gepland. De opname van elke tour begint daarentegen vanzelf. De resultaten kunnen vervolgens worden gesynchroniseerd met verschillende gezondheidsapps.

Het wordt traploos geschakeld via ENVIOLO "TR". Met een bandbreedte van 380 % dekt de versnellingsnaaf alle eisen voor tochten over land en ritten over heuvelachtig terrein. Zelfs onder belasting kunnen de versnellingen vol vertrouwen worden geschakeld, zodat u zich tijdens het rijden beter op het verkeer kunt concentreren of van het landschap kunt genieten. Er is een sportieve boost van de BOSCH "Performance" motor tot 25 km/u.

Zelfs in het kleinste kamertje vindt de e-bike zijn plaats. Door zijn compacte afmetingen, de opklapbare pedalen en de opvouwbare stuurkolom kan de fiets tegen een muur worden geplaatst of gemakkelijk overal mee naar toe genomen worden in een caravan of camper.

De combinatie van 62 mm brede banden op de 20'' wielen en de parallellogram geveerde zadel pen geeft je een hoog niveau van comfort en goede demping op oude kasseistraten in de stad of enigszins oneffen paden op de camping. De by.schulz zadel pen is voorzien van een diefstalbeveiliging.

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.