Qio EINS P-5 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Qio EINS P-5 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout

Qio EINS P-5

€ 3999,00

's Ochtends opstaan en als eerste actie een kort rondje over de camping maken: met de QiO "P-5" is het heel ontspannen - precies zoals het 's ochtends zou moeten zijn. Heel snel en gemakkelijk kan de e-bike op jouw lengte worden aangepast, daarna opstappen en wegrijden. Dankzij het slimme systeem van BOSCH ben je volledig genetwerkt.

Met de QiO "EINS P-5" zijn alle aandrijfcomponenten op elkaar afgestemd. Dit zijn de BOSCH "Performance Line" motor, de accu met 545 Wh en het nieuwe "Intuvia" display. Voor de fijnafstelling van de aandrijving zorgt de SHIMANO "Nexus" versnellingsnaaf met 5 versnellingen, die zijn vermogen overbrengt door de onderhoudsarme GATES riem.

Met zijn kleine 20'' wielen is de "EINS P-5" zeer wendbaar en is dus eenvoudig te besturen over smalle paden van het plein. De verende zadelpen met parallellogram zorgt voor een hoog comfort op hobbelige grindwegen. Maar de compactheid van de E-bike is geen toeval. Dankzij het formaat, de inklapbare pedalen en het 180° draaibare stuur is de "EINS P-5" ideaal om mee te nemen in de camper. Of ook voor thuis en de dagelijkse routes door de stad. De fiets kan worden geparkeerd in kleine nissen of smalle kelderruimtes. Dankzij de draaggreep kunt je hem ook gemakkelijk de trap op en af dragen.

De combinatie van naafversnelling en riem maakt QIO's "EINS P-5" bijna onderhoudsvrij. De riem loopt vetvrij en is met water schoon te maken, de versnellingsnaaf is minder storingsgevoelig - ideaal voor pendelaars of vakanties op de camping, want ook daar wil je gewoon op je fiets stappen en wegrijden.

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.