Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST1 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Stromer ST1

vanaf € 5168,00

De Stromer ST1 Sport is een sportieve high speed e-bike. Dit instapmodel van Stromer is van een nieuw kaliber met een top uitstraling waardoor de ST1 niet onder doet aan zijn grotere broers ST3 en ST5.

Het kenmerkende lijnenspel van de Stromer wordt op deze speed-pedelec extra benadrukt door de sportieve belijning en geeft een extra speels gevoel. Dit model komt standaard met een 500Wh accu maar is zeker te upgraden naar een 618Wh, 814 Wh of 983Wh.

De nieuwe ST1 is perfect afgestemd om jouw woon-werkverkeer nog leuker en comfortabeler te maken met de 27,5" banden.

Verkrijgbaar in de maten:

  • M < 178 cm
  • L 175 - 188 cm

Connectiviteit

OMNI is de verbinding tussen de digitale Stromer-wereld en de echte wereld om ons heen. Bestuur jouw speed pedelec via het display dankzij OMNI! Via Bluetooth kan je onder andere de Smartlock bedienen, motorinstellingen aanpassen en statistieken checken!

Achtermotor

Voor de ST1 2019 komt Stromer met een CYRO Drive 2 motor van 670W en is fijn compact. De kracht uit de motor zorgt ervoor dat je lekker snel kan optrekken en doordat de motor zo soepel loopt heb je niet eens in de gaten wanneer je al boven de 40 kilometer per uur gaat!

Actieradius

Wanneer je voor de ST1 Sport kiest met de standaard accu van 500Wh heb je een actieradius van 30-90 kilometer. Bij De upgrade accu's kan dit verlengen tot de 180 kilometer.

Let erop dat de actieradius een schatting, afhankelijk van verschillende factoren, is. Zo kan bijvoorbeeld regen of kleding al effect hebben op het aantal kilometers wat je kunt afleggen. Maar voornamelijk de stand waarin je fietst is van groot belang.

500Wh: 30 - 90 km

618Wh: 40 - 120 km

814Wh: 50 - 150 km

983Wh: 80 - 180km

Overig

Daarnaast heeft de Stromer ST1 een erg comfortabel zadel en een slanke bagagedrager geheel passend bij de gestroomlijnde looks. Darnaast ben je goed zichtbaar en veilig dankzij de verlichting van Roxim. En mocht je jezelf dan toch hoorbaar willen maken is de high speed e-bike voorzien van een geïntegreerde toeter. Ook is er de mogelijkheid om de zitpositie aan te passen geheel naar jouw comfort.

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.