Never.Status.Quo

Factor Bikes is ontwikkeld om de beste fietsen ter wereld te zijn en biedt fietsers de vrijheid om snel te gaan en plezier te hebben. Met totale controle over elk aspect van het ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces weten ze bij Factor dat het groeiende assortiment fietstochten op alle terreinen zal verbeteren.

Bouw zelf je droomfiets

Het frame is slechts een deel van het verhaal bij het bouwen van een droomfiets. De componenten zijn ook inherent aan het proces. Daarom bieden we een keuze uit complete fietsen, geconfigureerd met Black Inc. onderdelen en de beste groepen van zowel Shimano als SRAM. Kom langs om te ontdekken hoe u uw volgende Factor-fiets kunt opbouwen met behulp van onze selectie hoogwaardige componenten.

Factor fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Factor fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Factor Ostro VAM - Factor Kalmthout

Ostro VAM

Factor
vanaf € 6599,00
Factor Ostro Gravel - Factor Kalmthout

Ostro Gravel

Factor
vanaf € 6599,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.