Leave nothing to chance

Dit iconische merk ontstond in 1958 toen Ugo De Rosa werd gevraagd om een fiets te maken voor Raphael Geminiani om deel te kunnen nemen aan de Giro d’Italia. Sindsdien werd De Rosa een begrip in het peloton. Moser en Merckx zijn enkele van de vele wielrenners die het volste vertrouwen hadden in dit merk.

Door de jaren heen heeft De Rosa zich steeds als pionier ontfermt over het bouwen van een steeds betere fiets. Merak, King, Protos en SK Pininfarina zijn enkele van de highlights die nu nog steeds worden doorontwikkeld. Ook vandaag nog kan u genieten van de uitzonderlijke kwaliteit en unieke eigenschappen van de De Rosa fietsen.

De Rosa fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire De Rosa fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

De Rosa Idol DB - De Rosa Kalmthout

Idol DB

De Rosa
vanaf € 5390,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.