Sterk in fietsen

Wie denkt aan fietsen, denkt automatisch aan Oxford, op en top Belgische fietskwaliteit. Ontspannen met een Oxford Citybike op weg naar het werk, gedaan met dat hopeloos zoeken naar een vrije parkeerplaats. Maar ook vlot en snel de stad in op zoek naar die mooie schoenen of dat super kleedje.

Met de Allround even langs de winkel om de hoek. Met de fiets blijft het altijd leuk, zelfs die dagelijkse boodschappen. In het weekend op de Trekking bike samen met het gezin of vrienden, gewoon er even tussenuit, volop genieten van de omgeving. Voor de jongsten is het iedere dag weer een beetje avontuurlijk ontdekken. Speels en stoer, samen met de vriendjes naar school of gewoon lekker ravotten en lol maken. Waar u ook naartoe wil, met uw nieuwe Oxford bike komt u er altijd.

Oxford fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Oxford fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Oxford Clipper 7v - Oxford Kalmthout

Clipper 7v

Oxford
€ 749,00
Oxford Rainbow Disc 27v - Oxford Kalmthout

Rainbow Disc 27v

Oxford
€ 995,00
Oxford Box 14.0 - Oxford Kalmthout

Box 14.0

Oxford
€ 3999,00
Oxford Kick Off 7v - Oxford Kalmthout

Kick Off 7v

Oxford
vanaf € 425,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.