No shortcuts

Scott, ook bekend als producent van producten voor de ski- en motorsport, smeet zich in de jaren '80 op de fietssport. Het maakte meteen naam als technisch innovator en bracht onder meer de eerste carbon mountainbike op de markt.

Wielerfans kennen Scott ongetwijfeld dankzij de Mitchelton-Scott Worldtour-ploeg met de Scott Addict RC Pro. Bij de mountainbikers is Nino Schurter een autoriteit: de 7-voudig wereldkampioen rijgt al jaren de prijzen aan elkaar op een Scott mountainbike, de Spark RC 900.

Scott fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Scott fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

actie
Scott Scale 920 - Scott Kalmthout

Scale 920

Scott
€ 2399,00
Scott Foil RC 30 - Scott Kalmthout

Foil RC 30

Scott
€ 4399,00
Scott Spark RC Team Issue AXS - Scott Kalmthout

Spark RC Team Issue AXS

Scott
€ 5299,00
Scott Scale RC Team Issue AXS - Scott Kalmthout

Scale RC Team Issue AXS

Scott
€ 4499,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.