The Swiss driving experience

De speed pedelecs van Stromer worden vaak vergeleken met de elektrische auto’s van Tesla. Een terechte vergelijking gezien ze beiden heel wat teweeg hebben gebracht binnen de wereld van elektrische mobiliteit. Met een sterke affiniteit voor nieuwe technologieën gecombineerd met Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het hedendaagse stadsverkeer.

De krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen zijn gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden. Van de ST1 en ST2, langs de ST3 tot de ST5, als erkend Stromer dealer en servicepunt, bent u bij Aerts Action Bike aan het juiste adres voor advies en beste prijs van deze fantastische speed pedelecs! Kom de modellen vandaag nog bekijken in onze eigen Stromer shop of vraag om een testrit!

Bovendien is onze winkel verkozen tot Stromer Retailer van het Jaar!


Stromer Retailer of the year
Stromer fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Stromer fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Stromer ST1 - Stromer Kalmthout

ST1

Stromer
vanaf € 5168,00
actie
Stromer ST3 - Stromer Kalmthout

ST3

Stromer
vanaf € 6399,00
Stromer ST5 - Stromer Kalmthout

ST5

Stromer
€ 10807,00
Stromer ST3 Pinion Red Bull - Stromer Kalmthout

ST3 Pinion Red Bull

Stromer
€ 8999,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.