De bakfiets pionier

Urban Arrow, het iconische merk voor elektrische bakfietsen met meer dan 12 jaar ervaring, onderscheidt zich als pionier in deze branche. Het merk heeft een passie voor alles wat met bakfietsen te maken heeft, maar legt de focus vooral op de persoon die op de fiets rijdt. Of het nu gaat om zorgeloos vervoeren van kinderen naar school, het bezorgen van belangrijke pakketten, of het streven naar een schonere stad, Urban Arrow maakt elke rit de leukste van de dag. Met een missie om stadsleven te verbeteren, bieden hun bakfietsen een beetje extra in termen van schoner, stiller en efficiënter reizen.

Urban Arrow fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Urban Arrow fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Urban Arrow Family Performance Line Plus - Urban Arrow Kalmthout

Family Performance Line Plus

Urban Arrow
€ 6499,00
Urban Arrow Family Active Line Plus - Urban Arrow Kalmthout

Family Active Line Plus

Urban Arrow
€ 4999,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.