Aerts Action Bike: uw partner voor fietsleasing

We zijn ondertussen allemaal overtuigd van de voordelen van fietsen: we blijven in conditie, we zijn minder vaak ziek én we denken aan het milieu. Bovendien is de fiets het ideale middel om files te vermijden. Daarom zien werknemers en werkgevers in de fiets het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Zoals voor bedrijfswagens, bestaat er ook een leasingformule voor fietsen, en daarin heeft Aerts Action Bike zich de laatste jaren gespecialiseerd. Een breed gamma van fietsen past in een leasingprogramma. Dat kunnen stadsfietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, vouwfietsen of speed-pedelecs zijn.


Maak een afspraak of kom langs in onze winkel

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Wij nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te informeren. Ook adviseren we welke fiets het best past bij uw profiel en situatie. Wij zijn aangesloten bij de volgende partners: KBC, Cyclis, O2O, B2Bike, Ubike, Lease a bike, VDW Lease en Cycle Valley. Neem even contact op zodat wij u kunnen vertellen welke fietsen in aanmerking komen voor leasing per partner.

De voordelen van fietsleasing via Aerts Action Bike

  • De wagen laten staan en met de fiets gaan werken, is goed voor het milieu.
  • Het is goed voor uw portemonnee. U betaalt geen brandstof, geeft niets uit aan parkeren, enzovoort. Bovendien kan u in vele gevallen genieten van een (belastingvrije) fietsvergoeding.
  • Zelfs door regelmatig twee keer per dag 15 minuten te bewegen, verbetert u uw conditie aanzienlijk.
  • U bent vaak sneller op uw bestemming dan met de auto, en u hoeft geen parkeerplaats te zoeken. Zo vermijdt u frustraties en spanningen en komt u vol energie thuis na een werkdag.
Fietsleasing