Spring into Action!

14 maart 2024

Start vlot aan het nieuwe fietsseizoen

Spring into Action!

De vogels fluiten, de dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien – het teken dat de lente in aantocht is! Wij kunnen alvast niet meer wachten om het fietsseizoen te starten en volop te genieten van de prachtige maand maart, jij ook?! Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent, een enthousiaste mountainbiker, of  een fervente e-biker, met volgende tips helpen we je het fietsseizoen vlot te starten! 

1. Lentekriebels op twee wielen

Laat de winterblues achter je en omarm de lentekriebels op twee wielen! Of je nu de voorkeur geeft aan een sportieve rit door de natuur of liever de rustige fietspaden verkent, maart is de perfecte maand om weer actief te worden. Bij Aerts Action Bike hebben we een uitgebreide collectie A-merken fietsen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Van snelle racefietsen tot stevige mountainbikes en trendy e-bikes, wij hebben voor elk wat wils.


2. Ontdek onze nieuwste collecties

Om het nieuwe seizoen mooi te starten, hebben we onze winkel aangevuld met een paar nieuwe topmerken. Ontdek de innovatieve sportvoeding van Etixx en de stijlvolle cargofietsen van Urban Arrow die jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen. Wil je met de laatste modetrends mee zijn, kijk dan zeker eens naar ons nieuwe kledingmerk Rapha.


3. Voorjaarsonderhoud

Een soepele start van het fietsseizoen begint met goed onderhoud. Breng je fiets langs voor een voorjaarsonderhoudsbeurt en laat onze ervaren monteurs ervoor zorgen dat alles soepel loopt. Van het smeren van de ketting tot het controleren van de remmen, wij zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie is voor de avonturen die voor je liggen. Geniet nog tot eind maart van onze Early Bird actie


4. Fietsaccessoires voor elk avontuur

Maak je fietservaring compleet met de juiste accessoires. Ontdek onze uitgebreide selectie fietstassen, bidons, fietsverlichting en meer. Of je nu van plan bent om lange tochten te maken of gewoon je dagelijkse woon-werkverkeer te verbeteren, bij Aerts Action Bike hebben we de accessoires die jouw fietsleven gemakkelijker en leuker maken.


5. Deel en beleef je fietsavonturen met ons

Samen fietsen is altijd beter dan alleen. Daarom willen we dit jaar onze AAB Cycle Crew uitbouwen tot een toffe fietscommunity. Deel jouw fietsavonturen met ons op sociale media, gebruik de hashtag #aabcyclecrew en laat ons zien hoe jij de lente op je Aerts Action Bike-fiets viert.


Begint het bij jou ook te kriebelen? Spring op je fiets en geniet van de eerste lenteritjes. Wij staan voor je klaar om er voor te zorgen dat dit jouw beste fietsseizoen wordt!

Tot snel in onze winkel in Kalmthout!


PS: Binnenkort hebben we nog wat nieuws de vertellen, hou onze website en social media goed in te gaten!

Terug naar overzicht