Urban Arrow Family Performance Line Essential - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Urban Arrow Family Performance Line Essential - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Urban Arrow Family Performance Line Essential - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Urban Arrow Family Performance Line Essential - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Urban Arrow Family Performance Line Essential

€ 5999,00

Bij Urban Arrow ontwerpen én bouwen ze elektrische bakfietsen van topkwaliteit. Ze waren zelfs de eersten die dat deden. Dat ze gek op ze zijn is onnodig om te zeggen. Maar er is één ding dat nog belangrijker is voor hen dan die fiets: de persoon die op die fiets rijdt. Eigenaars en berijders zoals jij. Bij elke fiets die ze bouwen, hebben ze jou en jouw transportbehoeften in gedachten. Hun missie is om jouw leven en het leven in (sub)stedelijke gebieden te verbeteren met hun bakfietsen.

Bosch Performance Line motor (75Nm)

Bosch PowerPack 545Wh

Bosch Led Remote

Tektro Dorado remmen

KMC ketting

Enviolo Heavy Duty versnellingsnaaf

Lezyne Mini E65 koplamp

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.