We believe in bikes

In 1976 zag de eerste Trek fiets het levenslicht in een oude schuur in het Amerikaanse Waterloo. Vier decennia later is elke fiets die geproduceerd wordt in het hedendaagse hoofdkwartier van Trek, slechts anderhalve kilometer verwijderd van de oude schuur, nog steeds een eerbetoon aan de basisprincipes van destijds.

Als één van de grootste fietsproducenten vind je bij Trek een fiets voor elke gelegenheid. Een racefiets zoals de fonkelnieuwe Trek Madone SLR. Of wil je liever het ruwere terrein overwinnen met een Trek Procaliber 9.8? Woon-werkverkeer is nog nooit zo comfortabel geweest op een Trek Allant+. Trek is ook één van de meest geliefde merken als het over gravelbikes gaat, kijk maar eens naar de Trek Checkpoint. Als officiële dealer van Trek bikes kan je bij ons het ganse gamma van Trek komen ontdekken!

Trek fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Trek fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Trek Verve+ 1 - Trek Kalmthout

Verve+ 1

Trek
vanaf € 2199,00
Trek Emonda ALR 5 - Trek Kalmthout

Emonda ALR 5

Trek
€ 2499,00
Trek District 2 EQ - Trek Kalmthout

District 2 EQ

Trek
€ 1099,00
Trek Top Fuel 9.8 XT - Trek Kalmthout

Top Fuel 9.8 XT

Trek
€ 7899,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.