Bianchi T-Type Step-Through - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Bianchi T-Type Step-Through - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout

Bianchi T-Type Step-Through

€ 4949,00

De e-Omnia T-Type is een e-bike die is ontworpen voor fitness, woon-werkverkeer of gewoon voor het plezier.

Met voorvering en een aantal intelligente ontwerpkenmerken kan hij alles aan, van glad asfalt tot licht grind.

De T-Type is verkrijgbaar met een standaard frame en ook met een instapframe, waarbij beide frames zijn ontworpen met behulp van zwaartekrachtgiettechnologie voor framestijfheid en een strakke afwerking.

Intelligent geïntegreerde spatborden, verlichting en zadelpenklem zijn precies zoals ze zijn op de e-Omnia FT-Type.

De Bosch-motoreenheid wordt geleverd met een aantal extra functies, met een geïntegreerd display in de stuurpen, evenals de keuze om een ??riemaandrijving te gebruiken met een interne Shimano Nexus-naaf.

De riemaandrijving vermindert het onderhoud en dempt geluid, twee belangrijke overwegingen voor een e-bike voor gebruik.

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.