Stromer ST3 Pinion - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST3 Pinion - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Stromer ST3 Pinion - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Stromer ST3 Pinion - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Stromer ST3 Pinion

vanaf € 8258,00

De ST3 met Pinion aandrijfsysteem is een dynamische speed pedelec en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De Pinion is een 9-voudige versnelling waarmee u u snel en precies van versnelling kan wisselen, zowel in stilstand als rijdend.

Met de aanpasbare stuurpen en stuurbocht zijn te fine-tunen voor iedere gebruiker.

De krachtige Carbon riemaandrijving is helemaal aangepast aan snelle e-bikes en overigens ook zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Kleur; Imperial Red (vanaf mei 2022 ook Deep Black en Cool White)

  • Frame; Sportframe M, L, en XL I Comfort M (alleen Cool White)
  • Ultra sterke achterwielmotor met ondersteuning tot 45 km/u (820W I 44Nm)

  • Standaard maar liefst een 814Wh accu (upgrade naar 983Wh mogelijk)

  • Pinion aandrijving met Gates Carbon Drive Belt

  • Optioneel met ABS

  • Aanpasbare, Comfortabele zitpositie

  • Volledige connectiviteit (3G, Bluetooth en GPS)

  • Meermaals bekroond geïntegreerd design

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.