Fietsonderdelen kopen bij Aerts Action Bike in Kalmthout

Fietsonderdelen

Wil je de looks van je fiets personaliseren, het gewicht omlaag halen om sneller omhoog te gaan, aerodynamischer de wind trotseren of je kracht efficiënter gebruiken? Dan zijn er tal van mogelijkheden om je fiets te upgraden.

Fietswielen zijn uiteraard één van de belangrijkste onderdelen van uw fiets. Je hebt ze in alle maten, materialen en zijn opgebouwd uit specifieke componenten die het verschil kunnen maken.

Voor elke fietser en fiets bestaat het ultieme zadel. Dik, dun, lang, breed, hard, zacht, we hebben ze in alle vormen, maten en gewichten.

Een fietsstuur bepaald in grote mate je houding op de fiets. Vooral op de racefiets is het juiste stuur van groot belang, niet alleen de breedte, maar ook de kromming van de bocht, type materiaal en de diepte spelen een rol. Bij een mountainbike is dit iets eenvoudiger en zal de breedte van je stuur de grootste impact hebben.

Pedalen heb je voor een klassieke fiets, maar ook voor een racefiets, gravelbike of mountainbike. Bij goede fietspedalen heb je een stevige grip en kan je je kracht heel efficiënt overbrengen.

Op elke fietsvelg hoor een passende fietsband. Afhankelijk van het type fiets en de voorkeur van de fietser bieden we met onze vele merken voor elk wat wils. Tubeless, draad- of vouwbanden, maar ook binnenbanden voor elk type wiel en fiets.

Ontdek in onze webshop

Bekijk onze producten 

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.