actie
Trek Fetch+ 4 2023 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Trek Fetch+ 4 2023 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bike in Kalmthout
Trek Fetch+ 4 2023 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout
Trek Fetch+ 4 2023 - Verkrijgbaar bij Aerts Action Bikes in Kalmthout

Trek Fetch+ 4 2023

€ 7999,00
€ 6999,00

De Fetch+ 4 is een betrouwbare e-cargobike met transportbak en een slim ontwerp dat garant staat voor een vlot stuurgedrag garandeert.

De krachtige Bosch-aandrijving en slimme, aanpasbare transportopties zorgen ervoor dat je kan meenemen wat je maar wilt.

Een aanpasbare transportbak met een bankje en twee afzonderlijk verstelbare kinderzitjes, een stevig aluminium frame waar bijna iedereen op past, een 750 Wh Bosch PowerTube accu en een krachtig Bosch smart system Performance Line Cargo aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) waarmee je snelheden tot 25 km/u kunt aanhouden en een smartphone-controller die draadloos oplaadt en werkt met een intuïtieve Trek-Bosch app.

Een geruisloze en onderhoudsarme Gates CDX-riemaandrijving met CVT-naaf voor zorgeloos en soepel schakelen, een verende voorvork, krachtige hydraulische remmen met vier remzuigers, een verstelbare zadelpen voor het eenvoudig instellen van de zadelhoogte, een verstelbare stuurpen, ergonomische handvatten, een MIK HD-achterdrager en een stabiele Trek Fetch fietsstandaard.

Bij aankoop van de Fetch+ 4 worden twee Trek kinderzitjes meegeleverd. Deze zijn voorzien van een vijfpuntsgordel, stevige hoofdsteunen en een rugleuning. Een leuk detail hierover is dat deze rugleuning in drie standen kan worden ingesteld: Rechtop, relaxed en slaapstand. Je ziet, bij Trek hebben ze zelfs over de kleinste details nagedacht.

Andere accessoires die apart beschikbaar zijn: Kinderbankje, kinderstoeladapters en regenhoes.

  • Motor: Bosch Cargo Line met 85 Nm
  • Batterij: 750 Wh accu
  • Versnellingen: Enviolo versnellingsnaaf
  • Remmen: Hydraulische velgremmen
  • Aandrijving: Gates CDX riemaandrijving
  • Laadcapaciteit: 80 kg

Fietsleasing

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets via fietsleasing? Vraagt u zich af welke fietsen u bij ons kunt leasen? Wilt u meer informatie over leasing? Of wilt u een proefrit maken? Komt dan snel eens langs in onze winkel in Kalmthout.

Meer over fietsleasing


Financiering

Regel uw fietsaankoop met een gunstige fietsfinanciering van Aerts Action Bike. Via onze partner KBC kunnen wij u een financieringsplan bieden zodat u uw aankoop in maandelijkse overzichtelijke termijnen kunt voldoen.

Meer over financiering


Verzekering

Aerts Action Bike heeft SafeBike – gespecialiseerd in fietsverzekeringen - als partner om u zonder zorgen op weg te helpen. Met de betaalbare formules kunnen we u verzekeren van een vlotte en snelle schaderegeling.

Meer over fietsverzekering

De beschikbaarheid van de producten/fietsen in onze online showroom zijn onder voorbehoud van voorraad of levering via onze partners. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.