Kortingen op Stromer ST3 modellen

Haal het meeste uit uw pendelervaring en geniet van de snelheid en kwaliteit van een Stromer speedpedelec met onze speciale aanbiedingen op het populaire ST3 model.

Deze kortingen zijn specifiek bedoeld voor particuliere klanten en bieden een mooie kans om een Stromer speedpedelec tegen een voordelige prijs aan te schaffen.

Als leasingklant kunt u ook profiteren van exclusieve kortingen op deze fietsen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over de kortingen voor leasingklanten.

De kortingsactie geldt enkel op stockmodellen.

actie
Stromer ST3 (Deep Black) - Stromerdeals Kalmthout

ST3 (Deep Black)

Stromer
€ 6399,00
actie
Stromer ST3 (Cool White) - Stromerdeals Kalmthout

ST3 (Cool White)

Stromer
€ 6399,00
actie
Stromer ST3 (Deep Red) - Stromerdeals Kalmthout

ST3 (Deep Red)

Stromer
€ 6399,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.