5 beloftes aan jezelf die je écht kan nakomen

21 december 2023

Hier zijn 5 doelen die je dit jaar kan bereiken met een zadel onder je kont.

5 beloftes aan jezelf die je écht kan nakomen

Eerst en vooral onze beste wensen! Is het echt al een jaar geleden dat we onze goede voornemens voor 2023 maakten? Of het jou vorig jaar nu is gelukt of niet, dit jaar beginnen we er opnieuw met goede moed aan!


#1 HIEP HOI VOOR JE GEZONDHEID

Met stip op één staat het klassieke voornemen om gezond(er) te leven in het nieuwe jaar. En dat kunnen we alleen maar toejuichen! Fietsen is dan ook een geweldige manier om aan je gezondheid te werken. Het is vriendelijk voor je gewrichten en versterkt niet alleen je benen, maar ook je hart en je longen. Of je nu kiest voor een ontspannen ritje op de stadsfiets of een intensieve mountainbiketocht, wij hebben de perfecte fiets voor jou.

Ontdek ons aanbod


#2 TANDJE BIJSTEKEN VOOR HET MILIEU

Dat de klimaatopwarming zo veel mogelijk beperkt moet worden, is een open deur. Draag jij dit jaar ook jouw steentje bij? Door met de fiets naar het werk of naar de bakker te gaan in plaats van de auto te nemen, ben je niet alleen lief voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Added bonus: ook je mentale welzijn vaart er wel bij. Nood aan een extra duwtje in de rug? We hebben een breed gamma van e-bikes die je helpen om op een milieuvriendelijke manier van A naar B te rollen.

Ontdek ons aanbod e-bikes


#3 ONTDEK NIEUWE PLEKJES

Misschien wil jij dit jaar wel een nieuw avontuur beleven, of een plek ontdekken waar je nog niet eerder bent geweest. Met onze fietsnavigatiesystemen kan je gemakkelijke de mooiste routes uitstippelen langs nieuwe plekjes die wachten om ontdekt te worden. Dat kan zowel in de stad als daarbuiten. Out of your comfort zone is where the magic happens!

Ga op ontdekkingstocht


#4 TREK ER SAMEN OP UIT

Verbinden met anderen is altijd een waardevol voornemen. Waarom stap je niet samen met familie of vrienden op de fiets, in plaats van pintjes te drinken in de zetel? Zeker als je voornemen is om meer te sporten dit jaar, kan het helpen om een buddy te hebben. Jullie kunnen elkaar motiveren om het jaar fitter te eindigen dan je het begonnen bent.

Ontdek onze fietsen voor de hele familie


#5 LEG JE FIETS IN DE WATTEN

Hou je van fietsen? Dan mag het voornemen om extra goed voor je fiets te zorgen dit jaar niet ontbreken op je lijstje! Kom regelmatig eens langs voor onderhoud, zo hou je je stalen ros tevreden en kan je het hele jaar door veilig de weg op. Zeker na de winter is het een goed idee om je fiets wat extra liefde te geven!


Met Aerts Action Bike als jouw partner in fietsplezier, staat niets je in de weg om je goede voornemens waar te maken in 2024. Op naar vele zalige kilometers en het beste jaar ooit!Terug naar overzicht