Fiets je eigen weg

Kies je voor Alpina, dan kies je voor een kwaliteitsproduct. Deze kinderfietsen zijn gemaakt voor weer, wind, heuvels en stad. Oerdegelijk, maar met de innovatie van deze tijd en volgens de laatste trends. Het ergonomisch ontwerp met frames die feilloos passen en zadels zorgen voor de juiste zithouding voor uw kind. Dat fietst fijn en veilig.

Alle kinderfietsen voldoen aan de Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Zo weet je zeker dat je nieuwe Alpina veilig is en fietst als een zonnetje. Een kinderfiets moet perfect passen. Kom maar langs voor een proefrit, voor onderhoud of om het zadel – alweer – hoger te laten zetten!

Alpina fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Alpina fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Alpina Girlpower - Alpina Kalmthout

Girlpower

Alpina
vanaf € 209,00
Alpina Comet - Alpina Kalmthout

Comet

Alpina
vanaf € 209,00
Alpina Cargo - Alpina Kalmthout

Cargo

Alpina
vanaf € 239,00
Alpina Clubb - Alpina Kalmthout

Clubb

Alpina
vanaf € 259,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.