Ride the great beauty

Van het hemelsblauw van het Campionissimo Coppi-tijdperk tot de recente aanpassingen van turkoois en fluor groen, de kenmerkende Celeste kleur is nog steeds Bianchi’s beroemde visitekaartje. Al met een snelle blik weet u dat u naar een Bianchi kijkt. Het brede assortiment aan fietsen waaiert uit om te voldoen aan de behoeften van de professionele racer op een Bianchi Oltre XR4 of een Bianchi Sprint. Maar ook aan die van de casual rijder, iemand die de natuur in wil met een Bianchi Methanol CV RS of een Bianchi Impulso Pro.

Bij Aerts Action Bike heeft u een diverse keuze uit racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en e-bikes. Wij bieden de ideale fiets voor elk type fietser!

Bianchi fietsen, Aerts Action Bike - Kalmthout

Populaire Bianchi fietsen

Een overzicht van onze bestsellers

Bianchi E-Omnia C-Type Deore - Bianchi Kalmthout

E-Omnia C-Type Deore

Bianchi
€ 4249,00
Bianchi E-Omnia C-Type N5 - Bianchi Kalmthout

E-Omnia C-Type N5

Bianchi
€ 4649,00
Bianchi E-Omnia T-Type N5 - Bianchi Kalmthout

E-Omnia T-Type N5

Bianchi
€ 4949,00
Bianchi Aria Disc Summertime Dream - Bianchi Kalmthout

Aria Disc Summertime Dream

Bianchi
vanaf € 3349,00

Offerte aanvragen

Denkt u na over het aanschaffen van een fiets? Wil u meer info of beroep doen op het advies van onze experten? Neem snel contact met ons op en laat weten waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Werkplaats afspraak

Plan uw onderhoud van uw fiets of maak een afspraak voor een herstelling via onze onlineplanner. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw fiets zo snel mogelijk terug klaar staat!

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Reserveer telefonisch of stuur ons een mailtje. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij een bezoekje in onze winkel.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Spring dan gerust eens binnen in onze showroom te Kalmthout of contacteer ons via onderstaande gegevens. We helpen u met plezier verder.